Σκοπός μας στην Copyzone είναι
να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε εκτυπωτικές εφαρμογές κι εξοπλισμό εκτύπωσης και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση.

  • Ενημερώνουμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τις δυνατότητες που θα έχουν μέσα από τον εξοπλισμό που τους προτείνουμε, χωρίς να υπάρχουν οικονομικά κίνητρα ποσοστών πώλησης, όπως των αμιγών εμπορικών εταιριών, αλλά με γνώμονα την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα του κάθε πελάτη μας στην αγορά.
  • Οι γνώσεις μας σε ότι αφορά τη μείωση του κόστους, σε συνδυασμό με εφαρμογές και  εξοπλισμό, είναι απαράμιλλα συνδεδεμένες κι αυτό αποδεικνύουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας.
  • Η Copyzone θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα χρήματα που ξοδεύετε ή θα ξοδεύατε σχετικά με τον εξοπλισμό σας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
  • Θα σας προτείνουμε λύσεις για να βελτιωθεί η ροή των εργασιών σας και ο χρόνος αποπεράτωσης τους.
  • Θέλουμε ο πελάτης να είναι σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή σε εξοπλισμό με τους καλύτερους όρους.
  • Η σύμβαση σας με την Copyzone, δεν περιέχει κρυφά σημεία και δυσνόητους όρους.
  • Η καθοδήγηση που θα σας παρέχουμε, για τη σωστή επιλογή των προϊόντων εκτύπωσης, καθώς και των περιφερειακών βοηθητικών συστημάτων τους, θα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Στόχος μας είναι
να ικανοποιούμε τις ανάγκες του πελάτη μας, προσφέροντας λύσεις αποτελεσματικές στην παραγωγικότητα της επιχείρησής του.

Εάν έχετε κάνει έρευνα αγοράς και δεν έχετε ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, καλέστε μας σήμερα και είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα βρούμε πραγματικά το περιβάλλον συνεργασίας και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Χρήσιμα άρθρα

Η επιλογή ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό δεν παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια με τις γνωστές σε όλους μας οικονομικές δυσλειτουργίες της αγοράς – Συνέχεια…

ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ
Σίγουρα αντιμετωπίσατε κάποιοι αυτό το δίλημμα – Συνέχεια…

Οι βραχυπρόθεσμες μισθώσεις εξοπλισμού της Copyzone, είναι το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης εγγράφων – Συνέχεια…

Τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης εξοπλισμού είναι η δυναμική της επιχείρησής σας σε πολλαπλά σημεία. – Συνέχεια…

Με την COPYZONE θα έχετε τη δυνατότητα της πλήρους κάλυψης του συνεδρίου σας, συμποσίου, έκθεσης ή άλλης – Συνέχεια...

Μπορεί να ζούμε στην ψηφιακή εποχή, το έντυπο όμως είναι και θα είναι στη ζωή μας για πάντα. – Συνέχεια…

Στην Copyzone έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε για το μηχάνημα σας κάποιον περιφερειακό εξοπλισμό, – Συνέχεια…

Έχετε εξοπλισμό ψηφιακής εκτύπωσης, περιφερειακό εξοπλισμό ή αναλώσιμα υλικά που δεν τον χρειάζεστε; – Συνέχεια…