ΠΡΟΦΙΛ

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Η Copyzone εξειδικεύετε στη εισαγωγή, διάθεση και μίσθωση φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτικών συστημάτων, scanners, plotters και fax από το 2002.
Έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και διαθέτοντας τον πλέον αξιόπιστο εξοπλισμό της Xerox, Hewlett Packard, Dell, Contex, Lοmond & Colortrack, εταιριών, που κατέχουν τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως για την ποιότητα κατασκευής, τις εφαρμογές και την αξιοπιστία των συσκευών τους, σας προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.
Έχοντας οικολογική συνείδηση, διαθέτουμε πάντα προϊόντα, με πιστοποιήσεις CE & TUV, και όλος ο προτεινόμενος εξοπλισμός μας είναι συμβατός με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και η απευθείας εισαγωγή όλων των μηχανημάτων και των αναλωσίμων υλικών τους, χωρίς μεσάζοντες, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε στους πελάτες μας εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό, σε ανταγωνιστικές τιμές.
Εμείς στην Copyzone, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε εξειδικευμένες συμβουλές, σχετικά με την επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού, για την υποστήριξη όλων των αναγκών της επιχείρησής σας στον τομέα αυτό, καθώς επίσης και συμβουλές για τη διαχείριση κόστους παραγωγής.
Σίγουρα θα θέλετε κάποιον εξειδικευμένο συνεργάτη να σας βοηθήσει σ’ όλα αυτά,
Επικοινωνήσετε σήμερα με την Copyzone, γιατί έχουμε την πείρα, επώνυμο εξοπλισμό γραφείου, άρτια τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία για κάθε σας απαίτηση.

COPYZONE ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002