ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Φωτοαντιγραφικά, Εκτυπωτές, Η/Υ, Fax, Plotters, Σαρωτές Α0, Βιβλιοδετικά.

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Η Copyzone προσφέρει στους πελάτες της, πλήρως προσαρμοσμένα πακέτα βραχυπρόθεσμης ή μακροχρόνιας μίσθωσης, χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της για τη δημιουργία αξιόπιστων λύσεων.

Διαθέτοντας διεθνούς φήμης προϊόντα εξοπλισμού γραφείου, έως σήμερα μας έχουν εμπιστευθεί εκατοντάδες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες, σχολεία, τυπογραφεία, καθώς επίσης τμήματα του δημόσιου τομέα.

Η αρχή της συνεργασίας μας με τους πελάτες στηρίζεται στα ακόλουθα:

  • Προσωπική εξυπηρέτηση
  • Προσαρμοστικότητα εξοπλισμού
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Ευέλικτους όρους

Στην Copyzone γνωρίζουμε να εκτιμούμε σωστά τις δυνατότητες των προϊόντων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες κάθε πελάτη.

 

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ή ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Τα οφέλη από την μίσθωση εξοπλισμού

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗ ΜΙΣΘΩΣΗ

Οι βραχυπρόθεσμες μισθώσεις εξοπλισμού της Copyzone, είναι το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης εγγράφων για ένα συγκεκριμένο διάστημα χρήσης που μπορεί να λειτουργήσει άψογα σε εποχιακές επιχειρήσεις, π.χ. ξενοδοχεία, καθώς επίσης σε ολιγοήμερα συνέδρια, σε συμπόσια ή σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε καινούργια εταιρία ή παράρτημα υφιστάμενης, είτε επειδή αυξήθηκε η παραγωγή, είτε για λόγους οικονομικής ευελιξίας, ή σε σημεία παραγωγής που δεν υπάρχει δυνατότητα καταγραφής των αναγκών και των απαιτήσεων.

Με την Copyzone θα έχετε τη λύση άμεσα και με χαμηλό κόστος.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ

Τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης εξοπλισμού είναι η δυναμική της επιχείρησής σας σε πολλαπλά σημεία.

1)      Διατήρηση του κεφαλαίου: Σας επιτρέπει να διατηρείτε τη δύναμη του κεφαλαίου σας και  να επενδύσετε σε άλλους τομείς, όπως διαφήμιση του προϊόντος σας ή των υπηρεσιών σας.

2)      Φορολογικές ελαφρύνσεις: Η μίσθωση εξοπλισμού δεν θεωρείται ένα μακροχρόνιο χρέος ή υποχρέωση. Οι πληρωμές εμφανίζονται ως λειτουργικές δαπάνες της εταιρίας σας.

3)      Εξέλιξη εξοπλισμού: Οι τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις της εποχής μας καθιστούν απαραίτητη τη μίσθωση εξοπλισμού, είτε πρόκειται για την αντικατάσταση εξοπλισμού βάσει αναπροσαρμογής των απαιτήσεων της παραγωγής σας, είτε για να βρίσκετε η επιχείρησή σας σε άμεση αρμονία με τις νέες τεχνολογικά προσφερόμενες υπηρεσίες των μηχανημάτων.

4)      Ευελιξίες μακροχρόνιας μίσθωσης: Καθώς οι απαιτήσεις μιας επιχείρησης αλλάζουν, διαμορφώνονται αντίστοιχα και οι ανάγκες της. Σε συνεργασία με την Copyzone θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε  τις ανάγκες σας, με τον αντίστοιχο εξοπλισμό που χρειάζεστε.

5)      Χρηματοδότηση: Οι μακροχρόνιες μισθώσεις μας παρέχουν το σύνολο των εξόδων που αφορά τον εξοπλισμό, τη μεταφορά, την εγκατάσταση και την εκπαίδευση του προσωπικού σας. Το κόστος του εξοπλισμού είναι καταμερισμένο στο σύνολο των παροχών, έτσι λοιπόν δεν έχετε λόγους άμεσης εκταμίευσης, επιτρέποντάς σας τη βέλτιστη πρόβλεψη των οικονομικών σας.

6)      Ταχύτητα: Η Copyzone σας παρέχει την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς, γιατί μπορείτε να έχετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε σε λειτουργία γρήγορα, όταν τον χρειάζεστε, χωρίς δυσκολίες.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, ενσωματώνοντας  πολλαπλές επιλογές εξοπλισμού, υπηρεσίες και εξοικονόμηση κεφαλαίων, αποφεύγοντας ο πελάτης μας την υπογραφή πολλαπλών συμβάσεων.

COPYZONE ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002